Wentzel Schoenen en Podologie.

Gewoon, lekker lopen!

Wij zijn het adres waar u terecht kunt voor al uw problemen aan uw voeten, knieën, rug en nek die waarschijnlijk de oorsprong vinden in de voeten. Oplossingen van de klachten kan geboden worden in de vorm van een goed schoenadvies, een zooltherapie, (semi) orthopedisch schoeisel, pedicure of een combinatie hiervan.
Het advies is altijd klant gericht en zodanig gemotiveerd dat het doel is om u pijnvrij en vooral lekker te laten lopen.


Wat maakt onze aanpak zo uniek en succesvol?

Onze aanpak is resultaat gericht. 80% tot 90% van onze patiënten geeft aan dat de klachten na behandeling zijn verminderd of helemaal zijn verdwenen. (Bron: Podomonitor)

Onze patiënten waarderen onze aanpak met een cijfer 9!!

Voor het aanmeten van zolen hebben we geen wachttijden, we produceren alles in eigen beheer en nodige aanpassingen tijdens nacontroles voeren we direct uit in onze eigen productie faciliteit. Klaar terwijl u wacht. Door alles in eigen beheer te doen, gebruik te maken van de kennis uit meerdere voet-schoendisciplines, en een zeer hoog service niveau zijn de mogelijkheden op ons vakgebied zeer breed en zeer uitgebreid. Zo kunnen we voor iedere patiënt de beste zorg bieden die nodig is.
Maar de basis zijn de juiste schoenen met een goede pasvorm. Wij meten in onze schoenenwinkel met behulp van de allerlaatste 3D scantechnieken eerst uw voeten op om zo de best passende schoen te kunnen adviseren.


Afspraak maken

Het aanmeten van therapiezolen of (semi) orthopedische schoenen gebeurt altijd op afspraak. U kunt via onderstaande link direct een afspraak maken voor het aanmeten van therapiezolen. Voor het maken van een afspraak met betrekking tot (semi) orthopedische schoenen of pedicure dient u telefonisch contact met ons op te nemen.

Of bel voor het maken van een afspraak 0525 – 68 16 55


Nieuwsbrief

Wij waren te zien op RTL4
Klik hier en kijk de uitzending terug

Contact

Wentzel voetzorg
Vrijheidsstraat 9
8081 XD Elburg
T 0525-681655
WhatsApp:
06-4031 9599
info@wentzelvoetzorg.nl

Openingstijden

Maandag:
gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
9.00-12.30 en
13.30-18.00
Vrijdagavond:
18.00-19.00

Afspraak

online afspraak maken
Bel voor een afspraak:
T 0525-68 1655
WhatsApp:
06-4031 9599
Consult volgens afspraak:
di, wo, vr

Klantenwaardering

We worden heel goed beoordeeld door onze patienten. 

Scroll naar boven