Contact

Wentzel Praktijkcentrum
Vrijheidsstraat 9
8081 XD ELBURG
Tel: 0525-681655
Email: info@wentzelpraktijkcentrum.nl

Of bel voor het maken van een afspraak 0525 – 68 16 55


Nieuwsbrief


Routebeschrijving


Vanuit Zwolle

U rijdt over de Zuiderzeestraatweg Oost Elburg binnen tot de eerste stoplichten. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf de Klokbekerweg in. Op de Klokbekerweg de neemt u de 3e afslag naar links de Coragestraat in. Vervolgens neemt u de 2e afslag naar links de Vackenordestraat in en u gaat direct weer naar rechts de Vrijheidsstraat in waar u de auto kunt parkeren op een ruime parkeerplaats voor onze praktijk. Onze praktijk bevindt zich op 100 meter van de Aldi supermarkt.

Vanuit Nunspeet

U rijdt over de Zuiderzeestraatweg Oost Elburg binnen tot de eerste stoplichten. Bij de stoplichten slaat u linksaf de Klokbekerweg in. Op de Klokbekerweg de neemt u de 3e afslag naar links de Coragestraat in. Vervolgens neemt u de 2e afslag naar links de Vackenordestraat in en u gaat direct weer naar rechts de Vrijheidsstraat in waar u de auto kunt parkeren op een ruime parkeerplaats voor onze praktijk. Onze praktijk bevindt zich op 100 meter van de Aldi supermarkt.

Vanuit Dronten

U rijdt over de Flevoweg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de 3de afslag de Zuiderzeestraatweg Oost op. U rijdt door tot de eerste stoplichten. Bij de stoplichten slaat u linksaf de Klokbekerweg in. Op de Klokbekerweg de neemt u de 3e afslag naar links de Coragestraat in. Vervolgens neemt u de 2e afslag naar links de Vackenordestraat in en u gaat direct weer naar rechts de Vrijheidsstraat in waar u de auto kunt parkeren op een ruime parkeerplaats voor onze praktijk. Onze praktijk bevindt zich op 100 meter van de Aldi supermarkt.

Moeilijk ter been? U kunt stoppen voor de deur met uw eigen auto, rolstoelvervoer of buurtbus.Grotere kaart weergeven