Ons team

Jeroen A.H. Wentzel

Jeroen is de eigenaar van Wentzel Schoenen en Podologie. Als Register (Sport) Podoloog is hij in staat u te informeren over houdingsklachten die hun oorsprong vinden in de voeten. Daarnaast zijn voet klachten het vakgebied waar Jeroen u graag mee wil helpen in de vorm van het behandelen met een therapie zool, orthese, schoenadvies of praktische tips/oefeningen om u snel van u klachten af te helpen.

Jeroen begon zijn carrière in de jaren 90 bij Runnersworld in Zwolle waar hij advies heeft gegeven op het gebied van hardloop – en wandelschoenen. Na 10 jaar is hij begonnen bij een van de meest toonaangevende sportmerken ter wereld New Balance. Hier was hij vijf jaar verantwoordelijk als Technical representative voor het adviseren van winkelpersoneel over het belang van een goede advisering van wandel- en runningschoenen. Jeroen haalde veel voldoening uit het delen van kennis en daarom begon hij in 2010 bij Last Foot Technology uit Nijverdal. Hier was hij verantwoordelijk voor het adviseren van Podologen, Podotherapeuten en Orthopedisch schoenmakers in de allerlaatste technieken die voorhanden zijn om de podopraktijk te automatiseren. Jeroen schoof regelmatig aan bij de software en hardware ontwikkelaars om zijn kennis te gebruiken om de beste producten te maken om de juiste analyses te maken voor voetspecialisten.

In 2011 heeft Jeroen zijn HBO opleiding tot Register Podolooog A & B afgerond aan de Academie voor Podologie in Utrecht. Jaarlijks volgen er bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de allerlaatste therapie mogelijkheden en inzichten.
Door de kennis en ruime ervaring die Jeroen heeft opgedaan in de sportindustrie en als gepassioneerd fietser en hardloper heeft hij een unieke aanpak ten aanzien van het begeleiden van sporters. “Bij sporters gaat het om het behalen van prestatie doelstellingen en het is mijn uitdaging om die doelstelling te laten behalen. Klachten belemmeren deze doelstellingen en ik wil graag het maximale uit iedere sporter halen, of deze nu wil gaan beginnen met hardlopen of een Tour de France etappe heeft gewonnen”. “Ik ben trotst dat meerdere Nederlands kampioenen de weg naar onze praktijk hebben gevonden de laatste jaren”, aldus Jeroen.

 

Rina Bovendorp (R.)

Al jaren het aanspreekpunt in onze winkel en vertrouwd geluid aan de telefoon. Rina is voetkundig adviseur en helpt u graag met de keuze van de juiste schoenen. Net als de rest van het team is zij medeverantwoordelijk voor de productie van de therapiezolen. Tevens draagt zij zorg voor het agendabeheer, de patiëntenadministratie en het voorraadbeheer.

Harriëtta van den Berg (L.)

Al 18 jaar het aanspreekpunt in onze winkel. Harrietta helpt u als voetkundig adviseur graag met de keuze van de juiste schoenen. Net als de rest van het team is zij medeverantwoordelijk voor de productie van de therapiezolen. Tevens draagt zij zorg voor het agendabeheer en de patiëntenadministratie

 

Jeanet Pijp

Jeanet is onze administratief medewerkster en u kunt haar aan de telefoon krijgen om uw afspraken in te plannen. Mocht het druk zijn dan is Jeanet ook in onze winkel te vinden.

 

Marloes van Gelder

Als Medisch Pedicure is Marloes het aanspreekpunt voor de Pedicure behandelingen.
Op donderdag ochtend is zij op afspraak aanwezig om u te helpen als Pedicure.


Gerard Wentzel

Gerard is in 1969 de oprichter geweest van Wentzel Praktijkcentrum. In 2014 heeft Gerard het stokje over gedragen aan zijn zoon Jeroen A.H. Wentzel.

Contact

Wentzel voetzorg
Vrijheidsstraat 9
8081 XD Elburg
T 0525-681655
WhatsApp:
06-4031 9599
info@wentzelvoetzorg.nl

Openingstijden

Maandag:
gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
9.00-12.30 en
13.30-18.00
Vrijdagavond:
18.00-19.00

Afspraak

online afspraak maken
Bel voor een afspraak:
T 0525-68 1655
WhatsApp:
06-4031 9599
Consult volgens afspraak:
di, wo, vr

Klantenwaardering

We worden heel goed beoordeeld door onze patienten. 

Scroll naar boven