Uw voetproblemen nog beter de baas

Ook voor Orthopedische A-schoenen kunt u bij ons terecht

Als het gaat om behandelen van patiënten met voet- en houdingproblemen zijn we al bijna 45 jaar een begrip in de regio.

Patiënten met voetklachten die niet kunnen slagen in reguliere confectieschoenen weten de weg te vinden naar onze praktijk. Nu heeft u nog meer reden om bij voet- en houdingproblemen aan te kloppen bij ons. Naast oplossingen als steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen is het vanaf medio september ook mogelijk om volledig orthopedische schoenen bij ons te laten aanmeten. Deze uitbreiding is tot stand gekomen door een samenwerking met Schonagen orthopedische schoentechniek uit Harderwijk.

Schonagen orthopedische schoentechniek heeft 20 jaar ervaring in het aanmeten en vervaardigen van orthopedische voorzieningen en schoenen. Zij streven ernaar de schoenen zoveel mogelijk op confectieschoenen te laten lijken zonder dat het draagcomfort eronder lijdt. U kunt een keuze maken uit tientallen modellen, kleuren en leersoorten.

Voortaan is iedere derde donderdag van de maand een erkend orthopedisch schoentechnicus van Schonagen orthopedische schoentechniek aanwezig bij ons in de praktijk voor het aanmeten van de orthopedische schoenen. Zowel het aanmeten, afleveren als de controles vinden op onze praktijklocatie plaats. Het maken van de schoenen gebeurt in de vestiging van Schonagen orthopedische schoentechniek in Harderwijk.

20130927-130713.jpgSamenwerking is een feit. V.l.n.r. Gerard Wentzel, Hilde Spanninga (Orth. Schoenmaakster), Frank Schonagen.

Beide bedrijven voldoen aan de zeer strenge kwaliteitseisen van de SEMH en Stichting Loop. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om uw voorziening aan te meten en deze rechtstreeks in te dienen bij uw ziektekostenverzekering. Voor u scheelt dit een hoop gedoe.

“Uw voeten zijn onze zorg”. Dat is het motto van beide bedrijven waarmee wij de beste zorg voor de patiënt en het leveren van een kwalitatief hoogwaardig en mooi eindproduct voor ogen hebben.

20130924-204048.jpgOrthopedische A-schoen

Voor een kijkje in de keuken van de orthopedisch schoenmaker bent u op 2 november a.s. van 10.00 – 15.00 uur van harte welkom bij het open huis van Schonagen orthopedische schoentechniek in Harderwijk of neem een kijkje op de website van Schonagen Orthopedische Schoentechniek

Contact

Wentzel voetzorg
Vrijheidsstraat 9
8081 XD Elburg
T 0525-681655
WhatsApp:
06-4031 9599
info@wentzelvoetzorg.nl

Openingstijden

Maandag:
gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
9.00-12.30 en
13.30-18.00
Vrijdagavond:
18.00-19.00

Afspraak

online afspraak maken
Bel voor een afspraak:
T 0525-68 1655
WhatsApp:
06-4031 9599
Consult volgens afspraak:
di, wo, vr

Klantenwaardering

We worden heel goed beoordeeld door onze patienten. 

Scroll naar boven