Met Aetrex 3D scanner het beste zool advies

We willen gebruik maken van de allerlaatste technieken, de Aetrex 3D voeten scanner is daar een goed voorbeeld van. De Aetrex 3D scanner maakt met behulp van 4 camera’s een perfecte 3D weergave van je voeten. Dit gecombineerd met een drukmeetsysteem zorgt voor een heel goed onderbouwd maatadvies, aangevuld met een Aetrex zolen advies.

Elke voet is uniek, een schoen universeel. Een inlegzool geselecteerd met accurate scaninformatie vanuit de Aetrex 3D scanner maakt universele schoenen op maat en comfortabel. Wij adviseren de perfecte schoen, de inlegzool biedt de extra steun en comfort. De Aetrex inlegzolen zorgen voor een gezond en bij de voet passend looppatroon, bieden comfort en helpen klachten voorkomen.

Waar zijn de zolen met name geschikt voor?

  • Hiel irritatie
  • Voorvoet irritatie
  • Vermoeide voeten
  • Vermoeide benen
  • Blaarvorming
  • Pasvorm optimalisatie

L2300 Premium Memory Foam Inlegzolen

Aetrex Premium Memory Foam Orthesen zijn ontworpen om ultiem comfort en demping te bieden met 43% meer traagschuim in de voorvoet voor mensen die last hebben van voetproblemen of vermoeidheid.

Deze orthese is voorzien van onze kenmerkende Aetrex-steunzool om uw lichaam biomechanisch uit te lijnen en veel voorkomende voetpijn, zoals plantaire fasciitis, boogpijn en metatarsalgie, te helpen voorkomen.

L1300 Thinsoles Inlegzolen

Aetrex Thinsoles zijn ontworpen om te dragen in schoenen waar geen of slechts hele dunne uitneembare inlegzolen in zitten.

Deze innovatieve inlegzolen zijn van ultra dun AeroCell Polyurethaan gemaakt en bieden de gewenste ondersteuning.

Door het strategisch geplaatste Lynco® voetbed wordt uw lichaam perfect uitgelijnd waardoor eventuele voetproblemen voorkomen kunnen worden. De vochtregulerende microfiber toplaag zorgt voor een aangenaam gevoel en een gezond “schoenklimaat”.

L600 Casual Inlegzolen

Aetrex Casual Orthotics bieden optimale ondersteuning en demping, terwijl ze comfortabel in de meeste schoenmodellen passen. Deze innovatieve inlegzolen hebben een zachte traagschuimlaag en een antibacteriële toplaag om voeten comfortabel, gezond en schoon te houden. Aetrex’s strategisch geplaatste Lynco® voetbed helpt balans te houden en het lichaam uit te lijnen om algemene voetaandoeningen als peesplaatontsteking, boogpijn en metatarsalgie te voorkomen.

Contact

Wentzel voetzorg
Vrijheidsstraat 9
8081 XD Elburg
T 0525-681655
WhatsApp:
06-4031 9599
info@wentzelvoetzorg.nl

Openingstijden

Maandag:
gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
9.00-12.30 en
13.30-18.00
Vrijdagavond:
18.00-19.00

Afspraak

online afspraak maken
Bel voor een afspraak:
T 0525-68 1655
WhatsApp:
06-4031 9599
Consult volgens afspraak:
di, wo, vr

Klantenwaardering

We worden heel goed beoordeeld door onze patienten. 

Scroll naar boven